Andrew-J Carefree shirts online met Market Square4fashion webshop

Andrew-J Carefree™ Shirts

gaat zijn artikelen online verkopen met Market-Square4Fashion: de tool die fashion- en e-commerce vereisten en jarenlange best practices verenigt in één slimme e-commerce oplossing.

Andy de Vries, CEO van Andrew-J Carefree™ Shirts: “Wij distribueren ons merk in 18 landen. Het ondersteunen van winkeliers met een groot voorraadprogramma heeft onze positie in de wereldmarkt versterkt. Daarbij hebben we de laatste tien jaar met veel succes gebruik gemaakt van onze websites. Echter, vernieuwingen op IT gebied en de fantastische ondersteuning die wij al jaren van it suits IT ontvangen op het gebied van onze logistieke software, heeft ons doen besluiten om alles onder één dak te brengen.”

“Met Market-Square4Fashion hebben wij de beschikking over een tool die volledig is afgestemd op de verschillende behoeftes ten aanzien van de Europese en Amerikaanse markt. Hierdoor kunnen wij Andrew-J Carefree™ Shirts snel en eenvoudig online zetten, in een omgeving die is aangepast aan onze huisstijl én die is geïntegreerd met ons ERP systeem.”

Paul Jonker, CEO van it suits IT: “Andrew-J Carefree™ Shirts is met zijn vlekafstotende en strijkvrije eigenschappen een uniek merk wat zich richt op de zakenman. Met de nieuwe Andrew-J webshop zijn zij volop vertegenwoordigd op het web, waarbij ze profiteren van de laatste technologieën in combinatie met de laatste marketing- en internettrends. Dit gaat Andrew-J absoluut helpen het volle potentieel van het merk te benutten en daarmee zijn online sales te verhogen."

Over Andrew-J Carefree™ Shirts
Andrew-J Carefree™ Shirts is een Amerikaans merk. De shirts zijn volledig strijkvrij en vlekafstotend. Ze worden in 18 landen verkocht, waaronder Nederland, via herenmodezaken die zich richten op de zakenman. Ook worden de shirts verkocht in de Tax Free shops op Schiphol.

Over Market-Square4Fashion
Market-Square4Fashion is dé e-commerce oplossing die de vereisten uit de fashionmarkt, e-commerce en jarenlange ervaring in Fashion IT bij elkaar brengt in één standaard. Hierdoor is grote efficiëntie behaald in het ontwikkelingsproces, waardoor het investeringsniveau voor de gebruiker laag blijft.

De gebruiker profiteert van de continue technologische ontwikkelingen in functionaliteit in combinatie met gebruik van de laatste marketing- en internettrends. De Market-Square standaard e-commerce oplossing wordt op de markt gebracht door MSH International. De toepasbaarheid voor de fashionbranche is gerealiseerd door it suits IT.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it suits IT hebben per persoon gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.