• Home
  • V1
  • Columns
  • Anwr-Garant reikt Gouden en Zilveren Schoen uit

Anwr-Garant reikt Gouden en Zilveren Schoen uit

8 feb. 2012

Tijdens het Trend Event in Nijmegen, van de belangenorganisatie

van zelfstandig ondernemers in de schoenenbranche, Anwr-Garant Nederland, is Gabor bekroond met de Gouden Schoen. Blackstone ontving de tweede prijs, de Zilveren Schoen.

De Gouden Schoen werd uitgereikt door inkoopdirecteur Dette van Heeswijk. “Eind 2011 hebben wij aan onze leden gevraagd welke leverancier in aanmerking komt voor de Gouden Schoen. Voor de uitmonstering van dit merk moet ik naar Duitsland, maar dat heb ik er graag voor over en iedere keer weer ben ik er verbaast over dat ze met de collectiepresentatie ontzettend goed op de hoogte zijn van de internationale markten”.

Gabor nam onder leiding van Peter Munnichs de prijs in ontvangst. Het Nederlandse schoenenmerk Blackstone, als leverancier die qua omzet het meest gestegen is ten opzichte van het voorgaande jaar, won de Zilveren Schoen. Ook is het merk volgens Anwr-Garant trendsettend en kenmerkend in haar styling.

De prijs voor Gouden en Zilveren Schoen is tot stand gekomen na de samenvoeging van Garant Schoenen + Mode B.V en Anwr. Voorheen reikte Garant de Gouden Schoen uit. Anwr bekroonde een 'leverancier van het jaar' en een 'runner up'.