• Home
  • V1
  • Columns
  • Bestseller komt met plusmodemerk Junarose

Bestseller komt met plusmodemerk Junarose

8 nov. 2012

Het Deense Bestseller lanceert een nieuw fast fashion label met

mode in grote maten. Junarose, voor vrouwen met kledingmaat 42 tot 54, is vanaf juli 2013 verkrijgbaar. Het is het elfde merk voor het Deense modeconcern dat ook merken als Vero Moda, Only, Jack & Jones en Pieces exploiteert.

"We hebben veel research gedaan en de doelgroep heel veel vragen gesteld, onder meer over de perfecte pasvorm. Resultaat van dit onderzoek is dat we sommige styles in verschillende stoffen en cuts zullen produceren," zegt brand manager Ditte Marie Bay in het persbericht. "Bepaalde jeansitems moeten bijvoorbeeld sterker zijn en de stoffen een andere samenstelling hebben. Er zijn net zo veel verschillende lichaamstypen onder vrouwen met grote maten als onder vrouwen met reguliere maten. Ten einde aan al hun wensen te voldoen worden de kledingstukken zo gemaakt dat het mogelijk wordt om de pasvorm aan te passen aan de individuele wensen van de klant."

Volgens brand director Lisbeth Holm Højgaard is de lancering van Junarose een logische volgende stap voor de Bestseller groep. "We zijn overtuigd dat dit onze internationale marktpositie verder zal verbeteren."

BESTSELLER
Junarose