• Home
  • V1
  • Columns
  • C&A 's werelds beste mode e-tailer

C&A 's werelds beste mode e-tailer

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In een overzicht van 's werelds top 250 retailers van het World Retail Congress bereikte C&A

Europa als beste mode e-tailer de tweede plaats in de lijst. De lijst werd gecreëerd met behulp van het website management bedrijf Sitemorse, dat met speciaal ontwikkelde software de eerste 125 pagina's van iedere webshop evalueerde. De sites werden ondermeer beoordeeld op beleving van de gebruiker en zoekkracht.

De Duitse Tengelmann Group, eigenaar van moderretailer KiK, komt ook voor in de top twintig, op de negende plaats.. Zo ook het Amerikaanse warenhuis Nordstrom (11), gevolgd door Primark eigenaar Associated British Foods (13), Footlocker en Bon-Ton.

Ook luxeconcerns Richemont en LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton verschijnen op de lijst, respectievelijk op de 38e en 67ste plaats. Verder worden Marks & Spencer (54), Inditex (63), Hennes & Mauritz (121), Gap (157) en Topshop eigenaar Arcadia (173).

Verder komen ook de Britse John Lewis warenhuisketen, Sears Holdings, Target, Neiman Marcus, Carrefour, Woolworths, Luxottica en Debenhams voor in de lijst.

"Hoewel het lang heeft geduurd, beseffen veel bedrijven nu dat sites waar fouten in voorkomen de bedrijfsresultaten negatief kunnen en zullen beïnvloeden," zegt Sitemorse topman Lawrence Shaw in een verklaring.
C&A
top etailers
World Retail Congress