• Home
  • V1
  • Columns
  • C&B wint gouden koe

C&B wint gouden koe

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het familiebedrijf Castelijn & Beerens (C&B) heeft de Gouden Koe 2009 gewonnen. De prijs

wordt elk jaar uitgereikt door de leden van Sell De Langstraat aan een persoon of onderneming, die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de schoen-, lederwaren- en lederbranche.

Dit jaar versloeg C&B de overige genomineerden: Jan Jansen en Rompa Leder. De prijs werd -door Jan Pelle, directeur van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij- uitgereikt aan vertegenwoordigers van drie generaties uit het familiebedrijf: Nellie (1e generatie), René (2e generatie), Martijn en Babette Beerens (3e generatie). Castelijn en Beerens is hiermee de opvolger van Greve Schoenen. De prijsuitreiking werd gehouden op 10 december in restaurant Dijk 12 in Waalwijk.

Het familiebedrijf Castelijn & Beerens bestaat in 2010 65 jaar en is in Nederland marktleider op het gebied van klein lederwaren. Onlangs werd de collectie uitgebreid met damestassen en businesstassen. De producten worden verkocht in ruim tien andere europese landen, waaronder Duitsland, België, Zweden en Engeland.

Carl van der Putten, voorzitter van SeLL De Langstraat is blij met de winnaar: “C&B bereidt zich voor op een veelbelovende toekomst waarbij ze streven naar exclusiviteit, continue kwaliteitsverbetering en internationale bekendheid. De branche kan met recht trots zijn op deze winnaar van De Gouden Koe 2009.”

Gouden Koe
prijs