• Home
  • V1
  • Columns
  • CPH Kids sluit zich aan bij Terminal-2 en CPH Vision

CPH Kids sluit zich aan bij Terminal-2 en CPH Vision

bezig met laden...

Scroll down to read more

De modevakbeurzen CPH Kids, CPH Vision en

Terminal-2 hebben een samenwerkingsverband gesloten. In oktober maakten CPH Vision en Terminal-2 al bekend vanaf augustus 2012 op dezelfde locatie te zullen plaatsvinden, maar nu sluit ook CPH Kids zich bij het samenwerkingsverband aan.

Onder de naam ‘The Fair Partnership’ werken de organisaties samen om het meeste uit de modebeurzen te kunnen halen, meer bezoekers naar Kopenhagen te trekken en de Copenhagen Fashion Week verder te ontwikkelen als hét modeplatform van Scandinavië. Dat willen de samenwerkende beurzen doen door meer ruimte te maken voor jonge ontwerpers en meer diversiteit te laten zien in merken, locaties en creativiteit in het algemeen.

“Gezamenlijk zijn we in staat om nog groter te denken en concreter te handelen om onze ambitie van Kopenhagen als een mode-hoofdstad waar te maken,” aldus Jan Busch Carlsen, oprichter en eigenaar van CPH Vision en Terminal-2, in een verklaring. “We delen dezelfde perspectieven en als een gezamenlijke kracht kunnen we goede resultaten gaan boeken.”

De eerstvolgende editie van Terminal 2 en CPH Vision vinden van 2 tot 4 februari plaats en de eerst volgende editie van CPH Kids van 2 tot 5 februari.

CPH
CPH Vision
Terminal 2
the fair partnership