• Home
  • V1
  • Columns
  • Deense modebeurzen bundelen krachten

Deense modebeurzen bundelen krachten

bezig met laden...

Scroll down to read more

De drie grote modebeurzen van de Deense hoofdstad

Kopenhagen hebben aangekondigd hun krachten te bundelen. Zij doen dit om Kopenhagens status als modestad een boost te geven. CPH Vision & Terminal-2 (een relatief nieuw onderdeel van CPH) lanceert in samenwerking met CIFF en Gallery MyFashionWeek.dk, een nieuw online platform waarop modeprofessionals op maat gemaakte reis- en accomodatiepakketten naar Kopenhagen kunnen kopen. Zij krijgen daarbij gratis tickets voor de drie beurzen.

“We hebben dit alternatief gelanceerd omdat we meer actie nodig hebben,” vertelt Peter Fenger Selchau, CEO CPH Vision & Terminal-2. “In plaats van te wachten op de consequenties van de economische crisis, besloten we meteen te handelen en waren verheugd over de positieve reacties van de andere beurzen.”

Het is de eerste keer dat zo’n soort initiatief is genomen met het gemak van de bezoekers van de Kopenhagen Fashion Week in het achterhoofd. MyFashionWeek heeft als doel de kosten van de bezoeker met 30 tot 50 procent terug te brengen. MyFashionWeek maakt deel uit van een plan op langere termijn de groei van Scandinavische mode een boost te geven en meer business te genereren op de beurzen.

CIFF
CPH Vision
GALLERY
myfashionweek