• Home
  • V1
  • Columns
  • Delvaux opent zelfstandige winkels

Delvaux opent zelfstandige winkels

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Belgisch lederwarenbedrijf Delvaux heeft vorige week zijn eerste eigen boetiek in Parijs geopend. De winkel voor de Galerie de Valois is

een van de uiteindelijk zeven zelfstandige filialen die het bedrijf in de Franse hoofdstad wil openen. Binnenkort zullen ook winkels in Londen, Tokio, Peking, Shanghai en Hongkong geopend worden.

Voorheen werd het Belgische merk verkocht bij Galeries Lafayette en Bon Marché. De opening van de winkel ging gepaard met de presentatie van de nieuwe lente- en zomercollectie van Delvaux. Deze collectie is verkrijgbaar in de winkel samen met de speciale 'Les Humeurs de Brillant'- collectie, een lijn bestaande uit negen tassen geïnspireerd op het eerste ontwerp van modeontwerper Paul Goethals.

Dit jaar bestaat de onderneming, wat oorspronkelijk een familiebedrijf was, 185 jaar. Een paar jaar geleden kwam Delvaux in handen van Fong Brands. Het bedrijf is eigendom van de familie Fung, die ook Li&Fung beheert, een outsourcingspecialist voor de retailsector. Naast het Belgische modehuis heeft Fung onder andere Sonia Rykiel in zijn portfolio.

Delvaux