• Home
  • V1
  • Columns
  • Dirk van Saene verkoopt Walter van Beirendonck

Dirk van Saene verkoopt Walter van Beirendonck

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Dirk van Saene, de levenspartner van Walter van Beirendonck,

heeft een winkel geopend waar hij zijn eigen collectie en die van Van Bereindonck verkoopt. The Ballroom is gelegen boven Delvaux in het centrum van Antwerpen.

"We waren enorm blij toen Delvaux ons vertelde dat ze nog een lege ruimte hadden boven hun zaak in Antwerpen en vroeg of we geïnteresseerd waren,” vertelt Van Saene tegen de Gazet van Antwerpen (GVA). “Delvaux was gechoqueerd door het nieuws over het faillissement van Walter en wilde hem zo een handje helpen.”

In februari moest Van Beirendonck zijn winkel in Antwerpen sluiten. Wegens een forse huurverhoging ging zijn bvba W failliet. Zijn winkelinboedel werd geveild door veilinghuis Moyersoen. De kledingstukken, het winkelinterieur, de verlichting en kantoorartikelen hebben 59.000 euro opgebracht.

The Ballroom start als tijdelijke winkel. Naast de lente- en zomercollectie van Dirk van Saene en Walter van Beirendonck worden ook ontwerpen van Frieda Degeyter en Sofie D'Hoore aangeboden. Bij succes blijft The Ballroom volgens de GVA open.
Dirk Van Saene
The Ballroom
Walter Van Beirendonck