• Home
  • V1
  • Columns
  • Discovering presenteert wintercollectie 2012 – 2013 op Who’s Next Prêt-à-Porter Paris!

Discovering presenteert wintercollectie 2012 – 2013 op Who’s Next Prêt-à-Porter Paris!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Eindelijk zijn ze er:

stijlvolle, vrouwelijke, luxe elegante donsjassen. In allerlei winterse kleuren: van offwhite, zandkleur, tot coffee, camel tot chocolade en bordeauxrood, ocean blue, inktblauw tot zwart. In mat en licht glanzend en in kleine zwart-witte ruit. Met deze grote luxe vrouwelijke damescollectie donsjassen gooit Discovering komende winter absoluut hoge ogen op de fashionmarkt.

Discoveringjassen: vrouwelijk, luxe en elegant…

Warme, vrouwelijke elegante luxe en draagbare donsjassen, met en zonder capuchon. Kenmerkend door de mooie vrouwelijke belijningen, handige trekkoorden en de unieke smock randen. De winterjassen zijn er in matte en glanzende stoffen en speciale coatings in nylon en memorynylon. Zowel in korte, als half lange jassen. Mét bontkraag en zonder.

… mét detailleringen én accessoires…

Bijzonder zijn vooral alle detailleringen en de vrouwelijke en elegante belijningen: de binnen- en buitenzakken, de voeringen die hier en daar zijn afgezet met biesjes, de bijpassende riemen en de geplooide details. Elke jas is verrijkt met accessoires als mooie drukknopen, soepele ritsen, paspelzakken en handige windvangers. De kragen zijn hoog gesloten zodat ze alle wind trotseren. De bontkragen, in verschillende kleuren, kunnen uiteraard worden afgeknoopt.

… voor een brede doelgroep

De Discovering vrouw weet wat ze wil: elegantie, luxe en uitstraling. Een mooie warme donsjas, waarin haar vrouwelijkheid wordt benadrukt en waarmee ze warm gekleed de winter in kan gaan. Door de grote collectie donsjassen en variaties in kleur, uitstraling en de verschillende belijningen, zijn de jassen draagbaar voor een brede doelgroep. Voor de modebewuste vrouw, voor jong en oud.Jong Nederlands jassenmerk
Het jonge Nederlandse damesjassenmerk Discovering ontwerpt en fabriceert sinds 2009 een grote luxe damescollectie donsjassen. Voor de modebewuste vrouw, vanaf 25 jaar. Nationaal en internationaal. Het merk is inmiddels vertegenwoordigd in 20 landen.
Discovering
Pret a porter
wave up
Who's Next