• Home
  • V1
  • Columns
  • Eerste editie World of Shoes een succes

Eerste editie World of Shoes een succes

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Op 29 en 30 augustus 2010 vond de eerste editie van

schoenen- en lederwarenbeurs ‘World of Shoes’ plaats.

De beurs had een fijne sfeer en bezoekers werden verwend. Tijdens het genieten van een cocktail werden schoenen op geraffineerde manier gepoetst door Mister Shoeshine. Daarnaast had de ambachtelijk schoenmaakster vele geïnteresseerde bezoekers in de stand. Want hoe wordt nu precies een schoen gemaakt? Tot slot maakte de fijne lounge muziek van de DJ de prettige sfeer af.

Ondanks dat de organisatie meer bezoekers had verwacht, waren de aanwezige standhouders zeer positief. De overheersende mening was dat er weer een echt goede schoenen- en lederwarenbeurs nodig is in Nederland. World of Shoes speelt in op deze trend en laat zien dat allure en een goede sfeer mogelijk is op een Nederlandse beurs. De organisatie kijkt uit naar de tweede editie, welke op 13 en 14 februari 2011 gepland staat. U kunt www.worldofshoesamsterdam.nl in de gaten houden voor de exacte datum, het nieuwe merkaanbod en het overige programma.

Ook is televisieprogramma RTL Boulevard zondag de gehele middag aanwezig geweest met Maik de Boer. De mode goeroe heeft een item gemaakt over de beurs, wat binnenkort op de televisie te zien is. Houd RTL Boulevard dus in de gaten om een indruk van de beurs te krijgen!

Wij blijven u op de hoogte houden via persberichten,uitnodigingen en de website. Voor meer informatie over de volgende editie, neem contact op met Jetske Jacobi of Lynn Noppen.

Jetske Jacobi
jetske@worldfashioncentre.nl
020-5110183

Lynn Noppen
lynn@worldfashioncentre.nl
020-5110146
WFC
World Fashion Centre
world of shoes