De schoenen die kans maken op de Sacha Golden Heel Award 2010 zijn van 18 november tot

3 januari te zien in Tassenmuseum Hendrikje aan de Amsterdamse Herengracht.

In 2010 wordt de Golden Heel Award voor de derde keer uitgereikt. De prijs is onderdeel van het project ‘Sacha supports upcoming talent’, waarin Schoenenbedrijf Sacha probeert jonge mensen in aanraking te brengen met het schoenenvak. Voor deze prijs werkte de schoenenfabrikant samen met het Fashion Institute Arnhem (FIA). De studenten van deze opleiding hebben een masterclass gekregen om alle aspecten van het ontwerpen van schoenen te leren. Acht masterstudenten van de opleiding dienden een ontwerp in voor de Sacha Golden Heel Award.

De deelnemers zijn Pauline van Dongen met haar ontwerp ‘Vertigo’, Fanciscus van der Meer met ‘Anna’s Apprearance’, Oda Pausma met de ‘untitled shoe’, Jiska van Rossum met ‘S/HE’, Rebecca Ward met ‘Psychodiagnostik’, Janneke Verhoeven met ‘Encycloïd Enlightment’, Josine Visser met ‘Syndrom’ en Nick Rosenboom met ‘Late Night Jane’.

Een vakjury, bestaande uit onder anderen Bas Kosters, Georgette Koning, Angelique Westerhof en Sacha-directeur Paul Termeer bepaalt in februari 2010 welk ontwerp de Award wint en exclusief te koop zal zijn in de winkels van Sacha. Het publiek kan vanaf eind november online stemmen op het ontwerp van zijn keuze via de website goldenheel.nl.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN