• Home
  • V1
  • Columns
  • Fashion Solution organiseert Talentendag

Fashion Solution organiseert Talentendag

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Werving- en selectiebureau Fashion Solution organiseert voor de

derde keer een succesvolle Talentendag.

Met 70 studenten en starters is de Talentendag 2009 een groot succes! Modebedrijven informeren talenten direct over de mogelijkheden binnen de branche. Talenten konden netwerken met de bedrijven, speeddaten, hun cv pimpen en een sollicitatietraining volgen.

Net als Fashion Solution hebben ook Diesel, Tommy Hilfiger, CoolCat, Prenatal, Invito, Manfield, Dolcis en Pro Sport een belangrijke bijdrage aan de dag geleverd. Door middel van presentaties en het houden van sollicitatiegesprekken konden de talenten met deze inspirerende bedrijven kennis maken.

Deelnemende talenten waren op zoek naar stages en startersfuncties. Zij hebben alles uit de kast gehaald om de bedrijven te enthousiasmeren over hun talent.

Daarnaast werd ook het eerste exemplaar van de nieuwe versie van het Fashion Sollicitatieboek weggegeven. Dit keer dubbel zo dik! Dus met 2x zoveel tips en trucs om te solliciteren. Het Fashion Sollicitatieboek is voor de 2e keer uitgegeven en wordt op verschillende fashion acadmies gebruikt als lesmateriaal. Het Fashion Solliciatieboek is ook te koop via www.fashionsolution.nl voor € 7.50 inclusief verzendkosten.

Fashion Solution is een zelfstandig en landelijk opererend werving- en selectiebureau in de fashion- en lifestylebranche. Het bureau, opgericht in 1998 door Francina van den Berg, werkt voor diverse nationale- en internationale ondernemingen. Ze hebben de afgelopen jaren honderden mensen succesvol aan een nieuwe uitdaging geholpen. De talentendag is een mooie gelegenheid om talenten direct in contact te brengen met bedrijven. Jonge talenten hebben creatieve ideeën en stralen passie uit voor het vak. Met dezelfde passie werken we ook bij Fashion Solution.

De talentendag vond plaats in Amsterdam bij “Paviljoen Stadgenoot”. De dag had een informele sfeer waardoor het voor de talenten erg laagdrempelig was. Voor beide partijen een geslaagde dag waar ze met plezier op terug kunnen kijken. In ieder geval op naar een vierde Talentendag!

fashion solution
fashionsolution