• Home
  • V1
  • Columns
  • Fashion Solution zoekt Dutch Talent

Fashion Solution zoekt Dutch Talent

bezig met laden...

Ben jij een designer en op zoek naar meer naamsbekendheid? Fashion Solution biedt je de

mogelijkheid je talent onder de aandacht te brengen bij een groot publiek in de modebranche! Meld je aan voor deelname aan de Dutch Talent Gids en misschien wordt jij wel uitgekozen om in juli met Fashion Solution op de Modefabriek te staan!

Fashion Solution brengt elk jaar de Dutch Talent Gids uit. Deze gids is een bundeling van verschillende ontwerpers die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid in de modebranche. Elke designer krijgt een persoonlijke pagina('s) in de gids. Door middel van de Dutch Talent Gids worden de designers voorgesteld aan het grote publiek. De gids wordt uitgedeeld op de Modefabriek en andere mode-events.

Fashion Solution is een zelfstandig en landelijk opererend werving&selectie bureau in de fashion-, lifestyle- en cosmeticabranche en heeft altijd meer dan honderd modevacatures openstaan.

Voor meer informatie over Fashion Solution en/of Dutch Talent kan je contact opnemen met Tessa, Marketing Coördinator. Zij is bereikbaar per telefoon 071 - 512 33 37 of stuur een e-mail naar tessa@fashionsolution.nl .
Kijk ook op onze website http://www.fashionsolution.nl
fashion solution
Scroll down to read more