Topsporter John Aalbers, onder andere de drijvende kracht achter

de Nijmeegse Loopschool, Running therapie Nijmegen en de Nijmeegse Bruggenloop, opende eind februari Runnersworld Nijmegen. Dit nieuwe vlaggenschip van de formule Runnersworld van Euretco is met een oppervlakte van zeshonderd m2 de grootste hardloopspeciaalzaak van de organisatie Runnersworld. Inmiddels is Nijmegen alweer de 7e Runnersworldvestiging, welke naar volle tevredenheid met VMSII werkt.

John Aalbers: ‘Fysiotherapeuten en hardloopconsultants zijn doorgaans geen IT-specialisten, maar toen wij voor het eerst bij een andere Runnersworld winkel kennis maakten met VMSII, waren we direct enthousiast. Ook in de voorbereiding werkt Vendit zeer grondig. Zo hebben zij de moeite genomen om tijdens de verbouwing onze winkel te bezoeken en met behulp van een demonstratie, op al onze specifieke wensen en vragen een adequaat antwoord te geven. Ook in de praktijk blijkt VMSII een zeer professioneel programma dat zeer logisch is opgebouwd, maar ook ongekend gebruikersvriendelijk is. Bovendien zijn de installatie en basisinstructie ook prima verlopen en volgen wij later deze maand nog een VMSII management training in de Vendit Academy. Wij zijn derhalve zeer content met Vendit en het VMSII programma’.

Over Runnersworld Nijmegen

Uniek aan de winkel is de extra focus op gezondheid via een gezondheidswinkel en ‘health corner’. Een vernieuwend, onderscheidend en innovatief concept, verdeeld over twee verdiepingen, biedt Runnersworld diverse disciplines voor gezond leven en sporten onder één dak. Zo is in de hardloopspeciaalzaak de gezondheidswinkel van de HAN Arnhem/Nijmegen gevestigd met een vitaliteitsbalie voor persoonlijk gezondheidsadvies. Studenten van de HAN/Seneca voeren ter plaatse op afspraak Health Checks uit. Ook is er een fiets- en triatloncorner én de loopbaan voor een persoonlijk advies met behulp van een videoanalyse. Bij deze loopanalyses wordt met behulp van videoapparatuur en een hightech loopband met 3D voetafdruk sensoren in enkele minuten een statische en dynamische loopanalyse gemaakt van de loophouding en techniek. Naast de loopanalyses in de winkel kan er ook een aparte afspraak gemaakt worden voor een loopanalyse bij de Loopacademie. Men krijgt dan een uitgebreider persoonlijke analyse voor wandelen of hardlopen met uiteindelijk een cd met opnames, oefenstof en enkele geplande evaluatiemomenten op termijn. Dit bevordert uiteindelijk het loopplezier én voorkomt blessures.

Recreatieve en (semi) professionele hardlopers vinden hier een uitgebreid A-merkaanbod van hardloopkleding, -schoenen en accessoires. Verder is in Runnersworld Nijmegen een diëtiste en fysiotherapeut gevestigd. Biedt het de mogelijkheid voor sport- en ontspanningsmassages in een passende, sfeervolle ambiance en is er een Podotherapie. Onder leiding van John Aalbers staat een professioneel getraind team (uiteraard allemaal hardlopers) klaar voor dit brede dienstenpakket. Bovendien biedt de winkel, in samenwerking met de gemeente Nijmegen en het Jongeren loket, kansloze jongeren een stage plek voor meer perspectief op een baan. De jongeren worden tijdens hun stage intensief begeleid.

‘Met de nieuwe vestiging zetten we echt de hardloopwinkel van de toekomst neer. Dat betekent de hoogste kwaliteit producten en een optimaal advies van onze experts op hardloopgebied. Dankzij onder meer de gezondheidsbalie en de health corner bieden we een centrale plek voor alles rondom hardlopen en een gezond leefpatroon. Ik zie de Nijmeegse vestiging dan ook als een ultramoderne store die klaar is voor de toekomst,’ aldus Aalbers.

Kijk voor meer informatie over Runnerworld op shop.runnersworld.nl/stores/nijmegen

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII®, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 8.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Kijk voor meer informatie over Vendit op www.vendit.nl
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN