Fred de la Bretonière zet zich in voor de nieuwe Nederlandse schoenontwerpers. Er zijn in Nederland een aantal jonge veelbelovende

ontwerpers, die hun eigen stempel drukken op het modebeeld. Belangrijk voor het toekomstige modebeeld in Nederland, maar ook internationaal breken een aantal van deze ontwerpers al door. Na Sander Lak, ondersteunt Fred nu ook Eva Hekking en Sjaak Hullekens en is er een samenwerking gestart met de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht.

Sjaak Hullekens

Afgelopen maandagavond presenteerde Sjaak Hullekens zijn collectie herenkleding en schoenen tijdens de Prelude die georganiseerd werd door de Dutch Fashion Foundation. DE collectie werd als zeer vernieuwend en origineel bestempeld. Eerder had hij al succes met deze collectie in Parijs en Milaan.

Eva Hekking

Een nieuwe ontwerpster met veel ambitie is Eva Hekking. Zij presenteerde haar collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week en gaf een spetterende salonshow in de Westergasfabriek.

Hoge School voor de Kunsten

Komend najaar start het samenwerkings project met de HKU. Een aantal geselecteerde studenten gaan hun afstudeeropdracht maken in opdracht en onder begeleiding van Fred de la Bretonière. Presentatie van de opdracht zal eind 2008 zijn.


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN