Exposanten hebben gemengde gevoelens over de tweede editie van The Hub, een modebeurs in Hongkong. De beurs, die plaatsvond

van 25 tot en met 27 februari en in het leven is geroepen om Europese merken te helpen met hun expansie in het Verre Ooosten, was volgens exposanten te rustig.

"We hebben een aantal contacten opgedaan, maar we zullen niet opnieuw deelnemen aan de beurs. Er waren gewoon niet genoeg bezoekers," zegt Robert Keyte van accessoiremerk Robert Keyte Silks tegen Drapersonline.com.

Simon Poole van modemerk Luke zegt tegen het vakblad: "Hoewel het slechts 25 minuten duurt met de trein om hier te komen vanuit de centrale zakenwijk, waren er veel klachten dat de beurs afgelegen lag." Richard Hobbs, mede-oprichter van de beurs zegt dat hij het evenement wil verplaatsen naar het centrum van Hongkong, voor de volgende editie, die in augustus moet plaatsvinden.

Sportswearnet.com spreekt van een succesvolle editie. Op de beurs presenteerden 115 merken hun nieuwste collecties. Een jaar geleden waren dat nog 100 merken. 1500 bezoekers kwamen op The Hub af, ongeveer evenveel als bij de eerste editie van de beurs.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN