• Home
  • V1
  • Columns
  • Hans Boodt maakt efficientieslag met fashion software it suits IT

Hans Boodt maakt efficientieslag met fashion software it suits IT

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Hans Boodt mannequins, Nederlands grootste leverancier

van etalagefiguren, gaat zijn bedrijfsprocessen ondersteunen met de fashion softwareoplossingen van Microsoft Partner it suits IT.

Hans
van Meerten, Financieel Coördinator bij Hans Boodt: “Wij waren op zoek naar een software oplossing waarin met name logistiek, intercompany, vooruitbetalingen, meerdere valuta en orderafhandeling goed geregeld waren. Pas ver in het selectietraject kwamen we in contact met it suits IT. Hier vonden wij wat we bij andere leveranciers en pakketten misten.

“De implementatiemethode van it suits IT is snel en efficiënt. Daarnaast zijn alle functionaliteiten in hun software natuurlijk fashion-specifiek, maar de wijze van logistieke ondersteuning en orderafhandeling gaven voor ons de definitieve doorslag voor het fashion ERP systeem itSuitsFashion. Daarnaast past de manier van werken van it suits IT gewoon heel goed bij ons.”

Hans van Meerten vervolgt: “In itSuitsFashion heeft iedere medewerker zijn eigen startscherm met de voor zijn of haar functie specifieke taken, waardoor onze processen beter en makkelijker beheersbaar zijn. Dit levert ons een enorme efficiëntieslag op, waardoor we nog meer omzet kunnen behalen met hetzelfde aantal mensen.

De vervolgstap is de implementatie van de B2B webapplicatie (Sales Portal), waarmee onze agenten online hun orders in kunnen voeren. Daarnaast gaan we werken met Apps4Fashion, een enorm praktische en sterk visuele app voor orderinvoer. it suits IT is ook hierin een belangrijke partner. We hebben de iPads voor onze partners al aangeschaft zodat zo snel mogelijk hun verkopen kunnen verhogen!”

Over Hans Boodt Mannequins
Hans Boodt is een topmerk in etalagefiguren. Door jarenlange ervaring in productpresentatie, ontwerpen van winkelconcepten en het kennen van de praktijk op de werkvloer weet Hans Boodt Mannequins als geen ander waar een etalagefiguur aan hoort te voldoen. De etalagepoppen van Hans Boodt worden over de hele wereld verkocht. Ze leveren (custom-made) etalagefiguren aan vele grote ketens. Hans Boodt heeft gemiddeld 5.000 poppen op voorraad en ze hebben daarnaast een ‘on call’ voorraadprogramma van 15.000 poppen. Of het nu een ontwerp voor de eigen collecties van Hans Boodt betreft, of een custom made ontwerp met input van de klant die zijn eigen beeld voor ogen heeft, de totstandkoming van een etalagefiguur is hetzelfde. Vol enthousiasme begeleidt het team van Hans Boodt het gehele productieproces, vanaf het idee tot aan de etalage.

De hoogwaardige kwaliteit van ontwerp, makelij, afwerking en aflevering staan hoog in het vaandel. Hans Boodt is van mening dat persoonlijk contact met de leveranciers hier een belangrijke bijdrage aan levert. Daarom bezoeken zij regelmatig de fabrieken waar ze produceren. Bovendien staan ze tijdens deze bezoeken de creatieve en uitvoerende teams ter plaatse bijstaan met hun ervaring en kennis. De etalagefiguur is exclusief en worden dan ook gevoerd onder de merknaam HBM.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het verbindt mensen, processen en informatie met elkaar en geeft zo mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen, waardoor hun persoonlijke effectiviteit en efficiëntie wordt verhoogd. itSuitsFashion is een voor fashionbedrijven gespecialiseerd strategisch middel om zakelijke doelstellingen optimaal te realiseren. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT ontwikkelt en voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency. v
Hans Boodt
It suits it
itSuitsIT