• Home
  • V1
  • Columns
  • Hester van Eeghen voor Boumy

Hester van Eeghen voor Boumy

bezig met laden...

In navolging van schoenontwerper Jan Jansen, heeft nu ook tassenontwerpster Hester van

Eeghen een collectie kinderschoenen ontworpen voor het merk Boumy. In maart komt de serie van vier modellen op de markt.

Twee modellen voor meisjes en twee voor jongens, ontwierp Hester van Eeghen voor Boumy. Het roze en oranje meisjesschoentje kan met het omslaan van de rand een enkellaars vormen. Het merk noemt de jongensschoen met bont-elementen die Van Eeghen heeft ontworpen ‘een schoen met een hoog aaibaarheidsgehalte’.

Boumy lanceert de schoenen in eerste instantie in vier maten, voor de leeftijden van geboorte tot twee jaar. Wel denkt het merk er over om in overleg met Van Eeghen ook de maten tot en met vijf jaar te betrekken bij de ontwerpen.

Hester van Eeghen is al ruim twintig jaar tassenontwerpster. In 2002 ontdekte ze haar passie voor schoenen. Al haar producten worden ontworpen in Amsterdam, waar ze twee eigen winkels heeft, en handgemaakt van leer in Italie. De tassen en schoenen van de ontwerpster worden onder andere verkocht in Duitsland, Engeland, Japan en de Verenigde Staten. In New York worden haar tassen onder andere verkocht in het Museum of Modern Art.

Boumy
Hester van Eeghen
Scroll down to read more