• Home
  • V1
  • Columns
  • Jeansonline, Label54 en Bulls & Birds fuseren

Jeansonline, Label54 en Bulls & Birds fuseren

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Fifth Floor Fashion Group, de modetak van investeringsmaatschappij Axivate

Capital, heeft een belang genomen in modewebshops JeansOnline en Label54. De webwinkels gaan fuseren met Bulls & Birds, om zo in de top tien te komen van de Nederlandse mode e-commerce markt.

Volgens de Fifth Floor Fashion Group betekent de fusie voor de bedrijven de schaalvergroting die zij nodig hebben om de volgende stap te zetten. "De modemarkt is uitdagend en schaalvergroting is een absolute must om krachtig te blijven in dit landschap," zegt Robert Jan Visser, de oprichter van JeansOnline.

Visser blijft na de fusie aan als inkoop- en creatief marketingdirecteur. Samen met Erik Mulder, operationeel directeur Fifth Floor Fashion Group, en een financieel directeur zullen zij gezamenlijk de directie voeren over alle labels onder de Fifth Floor Fashion Group.

Twee weken geleden nam de Fifth Floor Fashion Group nog kinderkledingwebshop HappyBee.nl over. Ook Kinderkleding Te Koop - met een omzet van zo'n vijf miljoen euro, na Kleertjes.com de grootste in de markt - valt onder de modetak van Axivate Capital.

Axivate Capital
Bulls & Birds
Fifth Floor Fashion Group
FifthFloorFashionGroup
JeansOnline
Label 54