• Home
  • V1
  • Columns
  • Jong talent op Stitch

Jong talent op Stitch

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De nieuwe mannenmodebeurs Stitch in Londen heeft het aanbod uitgebreid met de afdeling 'Vision'.

Hier zullen 32 jonge mannenmodeontwerpers uit binnen- en buitenland hun werk tonen. Vision is het vierde segment op de beurs, eerder werden al de segmenten Denim, Edge en Energy aangekondigd.

Voor de selectie van de jonge ontwerpers heeft de organisatie van Stitch professor Louise Wilson aangetrokken, de beruchte hoofddocente van de pretentieuze modeopleiding Saint Martins in Londen. Wilson is berucht om de harde hard waarmee zij haar studenten drilt, maar ook om de lange lijst beroemde ontwerpers die zij heeft opgeleid. Van Stella McCartney en John Galliano tot Hedi Slimane en Alexander McQueen.

Tevens zijn de eerste namen onthuld van merken die deelnemen aan Stitch. Zo hebben Fenchurch, Farah en Penguin hun aanwezigheid bevestigd op Energy en staan Bolongaro Trevor en Blaqua in Edge. Denim heeft King Baby Studio, Rolland Berry, Sunday Rocks, Rock Revival en Dirtee Hollywood (allen afkomstig uit Los Angeles), Rebel Cashmere, Shulon (beide Parijs) en Plain Jane Homme (Montreal) al als exposant kunnen noteren. Er zijn nog geen namen bekendgemaakt voor het nieuwe Vision-segment.

STITCH