• Home
  • V1
  • Columns
  • Just Brands stapt over naar Microsoft Partner it suits IT

Just Brands stapt over naar Microsoft Partner it suits IT

23 feb 2012

Columns

Amsterdam/IJsselstein, 23 februari 2012 – Just brands – de

organisatie achter de bekende merken PME Legend, Vanguard, Cast Iron en Tripper – is overgestapt naar Microsoft Partner it suits IT. Just Brands brengt het beheer van haar ERP software onder bij it suits IT.

De reden dat Just Brands een andere ICT partner zocht, was omdat zij op zoek waren naar een ander type service dan zij kregen bij de oude leverancier.

Arjan van der Heijden, Operationeel Manager bij Just Brands: “Wij zochten naar een ICT partner waarmee we een nauwere en betrokkenere samenwerking kunnen hebben. it suits IT heeft tijdens eerdere projecten bewezen een betrouwbare en bekwame ICT partner te zijn. Zij hebben verstand van zaken en hebben de projecten binnen de deadline en budget gerealiseerd.”

“Onze eerste stap was om ons huidige ERP pakket onder te brengen bij it suits IT. De tweede stap is om te kijken hoe wij het efficiëntst over kunnen stappen op fashion ERP oplossing itSuitsFashion van it suits IT.”

Paul Jonker, CEO van it suits IT: “Just Brands was reeds een van de grootste gebruikers van - Apps4Fashion- onze sales app op Apple iPad en iPhone. Binnen Just Brands is zeer veel kennis en ervaring op het gebied van fashion automatisering. Zij kennen de markt, de beschikbare oplossingen en leveranciers goed en wij zijn er dan ook trots op dat zij ook hebben gekozen om het beheer van hun gehele ICT bij ons onder te brengen en over te stappen op onze ERP oplossing itSuitsFashion.”

Ove
r Just Brands
Just Brands uit Amsterdam is het dynamische fashion bedrijf die design, logistiek, marketing & sales verzorgt voor hun populaire merken PME Legend, Vanguard, Cast Iron en Tripper. Het bedrijf heeft 5 eigen winkels en meer dan 1000 verkooppunten in Europa. In de Benelux landen behoort Just Brands tot de top drie bedrijven in deze markt.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het verbindt mensen, processen en informatie met elkaar en geeft zo mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen, waardoor hun persoonlijke effectiviteit en
efficiëntie wordt verhoogd.

itSuitsFashion is een voor fashionbedrijven gespecialiseerd strategisch middel om zakelijke doelstellingen optimaal te realiseren. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT ontwikkelt en voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency.

It suits it
itSuitsIT
Just Brands
justbrands