• Home
  • V1
  • Columns
  • Kindermodebeurs Just Kidz afgelast

Kindermodebeurs Just Kidz afgelast

bezig met laden...

Scroll down to read more

De achtste editie van Just Kidz, de modebeurs gericht op kinderkleding, komt te vervallen.

De kinderkleding vakbeurs, die zou plaatsvinden op 16 en 17 januari 2011, heeft te kampen met te weinig animo en te veel concurrentie.

Just Kidz, die opgericht werd na de teloorgang van kinderbeurs No Kidding, weet nog niet of de kindermodebeurs na zeven edities definitief zal stoppen. “We laten zo snel mogelijk weten of er nog een volgende editie gaat komen,” laat de organisatie van de beurs weten.

Te veel concurrentie is volgens Just Kidz een belangrijke oorzaak van het geringe aantal aanmeldingen. Just Kidz verplaatste eerder de date van de beurs al, zodat de beurs tegelijk zou plaatsvinden met concurrent de Kleine Fabriek. Beide beurzen zouden zo gemakkelijker te bezoeken zijn.

In september maakte Just Kidz nog bekend dat de beurs volledig was gerestyled. Het team van ontwerper Bas Kosters had een nieuwe formule uitgewerkt, waarbij er meer aandacht zou zijn voor ‘fashion experience’, gericht op de kinderwereld. Ook wilde Just Kidz zich meer richten op lifestyle voor kinderen, duurzaamheid en trendontwikkelingen. “Helaas heeft het niet de kans gekregen om zich op de beursvloer te uiten,” aldus de Just Kidz organisatie.

Just Kidz wil alle standhouders en bezoekers van voorgaande edities bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Just Kidz