• Home
  • V1
  • Columns
  • Leren mode van Sjaak Hullekes en Fred de la Bretonière

Leren mode van Sjaak Hullekes en Fred de la Bretonière

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Schoenenontwerper Fred de la Bretonière en

modeontwerper Sjaak Hullekes hebben gezamenlijk een kledingcollectie getoond tijdens de opening van hun winkel in Amsterdam. De nieuwe winkel, met de naam ‘Fred de la Bretonière Clothes’ is gevestigd aan de Jacob Obrechtstraat 14. Vijftien modellen schowden de kleding in verschillende catwalkrondes, op een rode loper die liep van het modefiliaal naar Restaurant George WPA.

De schoenenontwerper liep al jaren met het idee rond om een eigen kledinglijn te lanceren. Tijdens het veertig jarig jubileum van het schoenenlabel van De La Bretonière, vorig jaar, liet hij zijn eerste modecollectie zien. In het voorjaar van dit jaar riep de schoenenontwerper de hulp in van Hullekes en zijn compagnon Sebastiaan Kramer.

Het resultaat: een collectie met veel leer en natuurlijke kleuren als taupe, bruin, camel en zwart . Tot de opening van de eigen Fred de la Bretonière webwinkel, die eind oktober wordt verwacht, zal de nieuwe Fred de la Bretonière kledinglijn exclusief worden verkocht vanuit het eerste en nieuwe Fred de la Bretonière Clothes filiaal.

FRED DE LA BRETONIERE
Sjaak Hullekes