Kopenhagen Fashion week en Who’s Next Prêt-à-Porter Paris

werken de komende periode samen. Ze hebben een overeenkomst gemaakt die het met één pas mogelijk maakt de Deense modebeurzen CIFF, Gallery Int. Fashion Fair, Vision en de Who’s Next Prêt-à-Porter Paris modevakbeurs te bezoeken.

Deze deal duurt de komende twee seizoenen. Voor de winterbeurzen zal deze worden verlengd tot het begin van 2014. Het doel van de samenwerking is het ontwikkelen van een internationaal publiek voor beide vakbeurzen. Op deze manier komen er naar de Parijse show meer bezoekers uit Noord-Europa en vice versa.
Xavier Clergerie, algemeen directeur van WSN over de collaboratie: “Het is altijd één van onze prioriteiten geweest het leven van onze bezoekers makkelijker te maken, mede door het verbeteren van de toegankelijkheid van informatie. Nu zal deze samenwerking met de Kopenhagen Fashion Week ervoor zorgen dat onze bezoekers toegang hebben tot meer dan 4.000 merken met maar een badge.” Het combi-ticket is gratis bij registratie op de site, aan de deur zijn de tickets vijftig euro.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN