Cube Centre, het vierkante deel van modecentrum

The Brandboxx in Almere, wordt een bedrijfsverzamelgebouw. Om het pand van ruim 15.000 vierkante meter vol te krijgen gaat eigenaar Van Boom & Slettenhaar behoorlijk stunten met de huurprijs, zo staat te lezen op de website van Almere Vandaag. The Brandboxx was tot voor kort een onderdeel van het failliete vastgoedconcern TCN.

“We zetten in op jonge innoverende bedrijven”, aldus directeur Erik Slettenhaar. “Ik denk dat we met 85 euro per vierkante meter aan de onderkant zitten als het om de prijs gaat. Kwalitatief zitten we met het pand aan de bovenkant en kunnen we concurreren met de WTC-panden.”

The Cube ligt naast The Dôme, het ronde gebouw dat eigendom is van een investeringsbedrijf van ondernemer Marcel Boekhoorn. Beide hebben het verhuren van bedrijven in de mode deels losgelaten. Al komen de meeste bedrijven nog wel uit die sector. Slettenhaar: “Dat is op het moment een hele moeilijke markt. Net als het vastgoed. We zijn sinds 1 januari bezig en we hebben toch al een aantal meters weten te verhuren. Er is dus nog wel vraag, maar ik denk dat aan beide kanten meer dan vijftig procent leeg staat.”

Het modecentrum bestond in het oorspronkelijke plan uit vier panden. The Dôme en The Cube, en The Triangel en The Pyramid. Slettenhaar: “De laatste twee panden zijn nooit gebouwd en zullen voorlopig ook niet meer van de grond komen. Dat geeft ons in ieder geval wat rust om de units in The Dôme en The Cube te verhuren.”

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN