• Home
  • V1
  • Columns
  • Neckermann investeert in e-fulfilment

Neckermann investeert in e-fulfilment

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Webwinkel Neckermann gaat zich inzetten voor andere

online spelers. Het bedrijf gaat webwinkels beheren voor moderetailers als We Fashion, MS Mode, Expresso en Bulls & Birds.

Neckermann gaat vanuit een 40.000 vierkante meter groot magazijn in Sint Jansteen in Zeeland voor retailers de volledige afhandeling van hun online verkopen verzorgen. Werkzaamheden variëren van het opslaan en inpakken van producten tot callcenter-activiteiten en de verzending.

"Door de dienstverlening toegankelijk te maken voor online retailers van buiten de Axivate groep, denken we met onze eigen jarenlange online verkoopervaring, retailers te ondersteunen op het gebied van orderafhandeling en distributie. Daarbij bieden wij e-fulfilmentklanten de kans om, bij geschiktheid van assortiment, hun producten via Neckermann.com en de Axivate online-winkels te verkopen. Dit biedt voor alle partijen een win-win situatie,” aldus Andreas Ezinga, CEO van Neckermann Benelux.

Door te investeren in e-fulfilment volgt Neckermann de weg van Yoox. De Italiaanse webshop verzorgt al de online winkels voor merken als Emporio Armani, Diesel, Miss Sixty, Emilio Pucci, Valentino en Jil Sander.

Investeringsmaatschappij Axivate is sinds januari 2013 de eigenaar van de Beneluxdivisie van Neckermann.

Neckermann
Neckermann.com