• Home
  • V1
  • Columns
  • Nelson Schoenen neemt Shoemixx.nl over

Nelson Schoenen neemt Shoemixx.nl over

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Nederlandse familiebedrijf Nelson Schoenen

heeft Shoemixx.nl overgenomen. De nieuwe eigenaar wil Shoemixx uitbreiden en zijn eigen marktaandeel versterken. De overnamesom is niet bekend gemaakt.

“Met de overname van Shoemixx willen we onze online marktpositie, naast onze eigen webshop, verder versterken," aldus Paul Neelissen, directeur en eigenaar van Nelson Schoenen, in een verklaring. De webshop blijft als zelfstandige webwinkel opereren vanuit de huidige vestiging in Wijchen.

Nelson Schoenen ging vorig jaar al een strategische samenwerking aan met webwinkel Wehkamp om zijn marktpositie te versterken. De schoenencollecties van Nelson zijn sinds medio 2011 ook vekrrijgbaar in het online warenhuis. Naast een eigen webshop heeft Nelson 100 eigen winkels, waaronder 60 Nelson familiewinkels. De andere pijlers van het schoenenbedrijf zijn de 27 brandstores van Ecco schoenen en 6 winkels van Geox schoenen.

Shoemixx is in 2008 opgericht als schoenenwebshop voor dames, heren en kinderen. De collectie bestaat uit merken als Replay, Björn Borg, Vingino, Diesel, Gaastra en Le Coq Sportif.

Nelson
Nelson Schoenen
shoemixx