• Home
  • V1
  • Columns
  • Nieuw 3D virtueel concept op enelle.nl

Nieuw 3D virtueel concept op enelle.nl

bezig met laden...

Columns

De Zantman Modegroep, bekend van Mart Visser en PRC

Collection, heeft sinds oktober 2009 een nieuw merk gelanceerd: Enelle.

Enelle is een korte termijn merk met zes collecties per jaar: drie zomer en drie winter collecties. Enelle brengt een totaalconcept voor de vrouw die zich jong voelt en van mode houdt – maar dan wel tegen een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Enelle wordt verkocht in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk en heeft nu al meer dan 200 verkooppunten.

Naast dat Enelle verkocht wordt in de retail heeft het een uniek concept op de markt gebracht met haar website: www.enelle.nl. Op de Enelle website kan een virtueel 3D model worden aangemaakt waarop alle Enelle kleding fictief gepast kan worden. Er is keuze uit vier verschillende gezichten en talloze lichaamseigenschappen, waardoor het model zo dicht mogelijk bij de realiteit zit. Doordat Enelle gebruik maakt van een 3D gedeelte wordt er een groot nadeel voor vele consumenten bij online-kopen weggenomen, namelijk het kunnen passen van kledingstukken. Het virtuele Enelle model geeft niet alleen een goede weergave van de fitting van de kledingstukken, maar er is ook keuze uit verschillende lichaamstinten en haarkleuren waardoor je goed kan zien of de kleur goed bij jouw persoon past. Een extra gimmick aan dit gedeelte zijn de verschillende achtergronden die er gekozen kunnen worden zoals de Amsterdamse grachten of the streets of London, waardoor er een ultieme beleving plaatsvindt.

Enelle heeft een groot assortiment van jasjes, jurkjes, truien, broeken en vesten. Die allemaal onderling combineerbaar zijn met voorgaande en komende collecties. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen op de webshop en in het virtuele leven van de Enelle paspop te duiken:  enelle.nl/shop/nl/

Enelle
Scroll down to read more