Steven de Raat (52) treedt op 1 december as. in dienst bij America Today. Na een

inwerkperiode zal de heer De Raat uiterlijk per 1 juli 2010 Theo Houtman (58) opvolgen als algemeen directeur van het bedrijf.

Steven de Raat gaf hiervoor langere tijd leiding aan schoenenretailer Scapino, ook maakte hij deel uit van de Raad van bestuur van de Unlimited Sports Group. De huidige algemeen directeur Theo Houtman nam in 2001 met enkele mede-investeerders America Today over van VendexKBB, het huidige Maxeda. In 2006 nam Roland Kahn, eigenaar van Coolcat en Wonder Woman, een meederheidsbelang in het bedrijf. Het vertrek van Houtman en zijn opvolging door De Raat sluit aan bij de daaromtrend in het verleden gemaakte afspraken tussen aandeelhouders en directie, zo meld het persbericht.

Sinds 2001 is America Today gegroeid van twaalf naar 43 winkels in de Benelux en Frankrijk. Het concept heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld. Wat begon als een keten waar Amerikaanse labels tegen de laagst mogelijke prijs werden aangeboden is uitgegroeid tot een winkelconcept waarin het eigen label juist centraal staat. Voor de toekomst richt America Today zich op expansie, zowel nationaal als internationaal.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN