Nikkie Plessen's NP Fashion optimaliseert bedrijfsprocessen

NP Fashion, het in 2012 opgerichte label van TV personality Nikkie

Plessen, gaat haar bedrijfsprocessen verder optimaliseren en professionaliseren. Alle bedrijfsinformatie- en -processen worden met elkaar verbonden in ERP oplossing itSuitsFashion. Daarnaast zet NP Fashion een extra tool in voor professionalisering van haar salesprocessen: Apps4Fashion, de lookbook en salestool op iPad en iPhone.

Paul Jonker, CEO it suits IT: “Ook voor jonge ondernemingen is het enorm belangrijk om een goede ICT basis te leggen voor het bedrijf. Het helpt je sneller en efficiënter te werken, geeft je snel en duidelijk inzicht in je resultaten en laat je zien waar je bij moet sturen. Het geeft je een duidelijke voorsprong op de concurrentie.”

“Fashionondernemers zien vaak direct de waarde van de krachtige en innovatieve software oplossingen van it suits IT. De garantie van rijke functionaliteit en korte implementaties zijn voor vele fashionbedrijven een belangrijke factor om itSuitsFashion ERP en sales order tool Apps4Fashion te kiezen. Daarnaast zijn de vele referenties van bestaande klanten in de fashion industrie vaak doorslaggevend. We zijn er trots op dat we het bedrijf van Nikkie Plessen mogen rekenen tot ons omvangrijke en snelgroeiende klantportfolio.”


Over NP Fashion

Het label NIKKIE is opgericht in 2012 en is dankzij een zeer succesvolle start, nog geen jaar later al verkrijgbaar in meer dan tweehonderd Nederlandse winkels. Het merk put haar kracht uit haar prachtige, betaalbare en kwalitatief hoogstaande producten en richt zich op modebewuste, (jong)volwassen vrouw die voor de net iets meer sexy, stoere en/of vrouwelijke look kiest.

Over Apps4Fashion

Apps4Fashion is een moderne oplossing die de geweldige gebruikersmogelijkheden van de iPad of iPhone integreert met ieder gewenst ERP systeem, zodat de laatste informatie over de collectie en voorraad letterlijk binnen handbereik van de gebruiker is. Apps4Fashion is speciaal ontworpen voor modelabels en groothandels. De app biedt agenten, verkopers en winkeliers direct toegang tot de volledige catalogus, inclusief afbeeldingen, klant specifieke prijzen, voorraden en productdetails. Doordat alle artikelen tot in het kleinste detail te bekijken zijn, is het voor verkopers en vertegenwoordigers niet langer nodig om rond te sjouwen met monstercollecties.

Over itSuitsFashion

itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het verbindt mensen, processen en informatie met elkaar en geeft zo mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen, waardoor hun persoonlijke effectiviteit en efficiëntie wordt verhoogd. itSuitsFashion is een voor fashionbedrijven gespecialiseerd strategisch middel om zakelijke doelstellingen optimaal te realiseren. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT

it suits IT ontwikkelt voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency.

www.nikkie.nl
www.itsuitsit.nl