• Home
  • V1
  • Columns
  • O'Neill opent eerste winkel in Hongkong

O'Neill opent eerste winkel in Hongkong

bezig met laden...

Het Califonische bedrijf O'Neill, bekend van surf- en

snowboardkleding, heeft een flagship store in Hongkong geopend. De flagship store is het eerste filiaal van O'Neill in de regio.

De O'Neill-winkel is gevestigd in de multibrandstore LCX in Tsim Sha Tsui, Zuid-Kowloo. Het interieur is geïnspireerd op Santa Cruz, de woonplaats van oprichter Jack O'Neill. Stenen houten vloeren en metale muurelementen zijn gecombineerd met wit, hout en neutrale tinten.

Voor de opening van de winkel vroeg het surf- en snowboardlabel lokale kunstenaars, fotografen en artiesten om hun interpretatie van oprichter Jack O'Neill te geven. De resultaten waren te zien tijdens de expositie 'The Original Since 1952' samen met zes innovatieve surfpakken en informatie over de geschiedenis van het merk. Het werk van de artiesten werd tijdens een veiling verkocht en de opbrengsten hiervan gaan naar het project 'Hongkong Clean Up'.

Andere O'Neill-winkels zijn op dit moment te vinden in de Verenigde Staten, Europa, Australië, Zuidoost Azië en Japan. De opening van de flagship store in Hongkong maakt deel uit van een groter uitbreidingsplan. O'Neill richt zich in dit plan onder andere op groei in Azië en de lancering van het label in China.

Azie
Flagship Store
HongKong
O'Neill