• Home
  • V1
  • Columns
  • Ondergoedlijn voor Replay

Ondergoedlijn voor Replay

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Replay en Replay&Sons gaan een ondergoed- en nachtkledingcollectie voor vrouwen, mannen

en kinderen op de markt brengen. Modeconcern Fashion Box, waar naast Replay en Replay&Sons ook We Are Reply, Red Seal en White Seal onder vallen, is een licentieovereenkomst aangegaan met ondergoed- en nachtkledingdistributeur Impetus Portugal – Têxteis S.A. De eerste collectie ligt in het voorjaar van 2012 in de winkels.

Impetus, dat al bijna veertig jaar actief is op de ondergoedmarkt in het hoogsegment, gaat de ondergoedlijn Replay en Replay&Sons produceren en gedeeltelijk distribueren. Fashion Box heeft ervoor gekozen om de directe distributiesystemen in een aantal gebieden te behouden. De rest gaat Impetus aanleveren bij warenhuizen, multi-brandketens en gespecialiseerde winkels. De collectie is vanaf volgend jaar ook verkrijgbaar in Replay winkels.

“De samenwerking met Impetus is onderdeel van de merkextensie strategie waar Fashion Box al een aantal jaren mee bezig is, met als doel om het bereik van de Replay wereld te vergroten. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Impetus, omdat het bedrijf zich net als wij focust op kwaliteit en we klanten een positieve koopervaring willen bieden”, aldus Matteo Sinigaglia, CEO van Fashion Box, in een verklaring.

Alberto Figueuiredo, CEO van Impetus laat weten: “Het is een eer om prestigieuze, internationale merken zoals Replay aan onze portefeuille toe te voegen. Fashion Box heeft sterke identiteit rondom het merk opgebouwd en door onze aandacht voor detail en kwaliteit te delen, willen we dat ook terug laten komen in de ondergoedlijn.”

Fashion Box, dat in 1981 in Italië werd opgericht, heeft 4000 verkooppunten en 220 eigen winkels in 50 landen wereldwijd. In 2010 behaalde het bedrijf een omzet van 240 miljoen euro. Impetus, dat in 1973 in Portugal werd opgericht, is producent en distributeur van ondergoed- en nachtkleding in meer dan 35 landen.
Fashion Box
impetus
Replay