Stella McCartney opent binnenkort haar eerste zelfstandige Adidas

by Stella McCartney winkel aan het chique Brompton Cross in Londen. Eerder dit jaar opende zij daar al een boetiek van haar eigen merk en kinderkledinglijn.

"Deze winkel viert wat wij de afgelopen acht jaar samen met Adidas hebben opgebouwd en hopelijk wordt het dé bestemming voor vrouwen op het gebied van stijlvolle sportkleding," zegt McCartney. "Het is zeer zeker een onderdeel van de Stella McCartney wereld zoals die in de onlangs geopende winkel aan Brompton Cross tot uiting komt en wat de diversiteit van het merk betreft spant het de kroon."

De samenwerking tussen McCartney en Adidas begon in 2004 en in 2010 werd zij benoemd tot creatief directeur van het officiële Olympische uniform van de Adidas Team GB.

"Ons doel was een groots en uniek winkelconcept te creëren dat het Adidas by Stella McCartney merk als hoogwaardige sportcollectie positioneert," zegt Nick Craggs, marketingmanager voor Adidas UK. Deze winkel wordt wereldwijd het nieuwe model voor de presentatie van het Adidas by Stella McCartney merk."
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN