• Home
  • V1
  • Columns
  • Opening tweede filiaal Fashion Solution in Amsterdam

Opening tweede filiaal Fashion Solution in Amsterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Columns

Fashion Solution heeft haar tweede vestiging in Amsterdam

officieel en feestelijk geopend! Op 1 april 2010 bestond Fashion Solution twaalf jaar en openden we tevens onze tweede werklocatie in Amsterdam op de Cruquiuskade.

Door deze tweede vestiging hebben de collega's van Fashion Solution de mogelijkheid om flexibel te werken. Maar ook de kandidaten en opdrachtgevers worden een zo goed mogelijke service aangeboden doordat er nu ook afspraken in Amsterdam gemaakt kunnen worden.

Daarnaast kan het pand ook gehuurd worden door derden, zoals freelancers en ZZP-ers. Ook is er de mogelijkheid om te ruimte te huren voor het geven van trainingen en cursussen. Wil je meer weten over deze flexwerkplek in Amsterdam? Kijk dan op www.flexwerkplekamsterdam.nl of mail naar flexwerkplekamsterdam@gmail.com.

Fashion Solution heeft het grootste aanbod in modevacatures en de juiste kandidaten uit de modebranche! We zijn een zelfstandig en landelijk opererend werving&selectie bureau in de fashion-, cosmetica- en lifestylebranche. Fashion Solution werkt voor diverse nationale en internationale ondernemingen uit de modebranche. Onze opdrachtgevers zijn merken, private labels, groothandels, retailorganisaties, inkoopcombinaties, agenten, importeurs, stylingbureaus en detaillisten.

fashion solution