• Home
  • V1
  • Columns
  • Persbericht Fashion Solution

Persbericht Fashion Solution

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Werving&selectie bureau Fashion Solution organiseert voor de 4e keer haar Talentendag! In

Amsterdam zullen diverse grote modebedrijven zich presenteren aan modestudenten en starters in de modebranche.

Donderdag 9 september zal de Bagagehal in Loods 6 (Amsterdam) en plek zijn waar modestudenten en starters (tot 2 jaar werkervaring) in de modebranche een goed beeld kunnen krijgen van hoe de markt in elkaar zit. Er zal branche informatie worden gegeven en bedrijfspresentaties worden gegeven, speedintakes en sollicitatiegesprekken worden gehouden en de studenten en starters kunnen een CV en Portfolio make-over krijgen en netwerken. Maar bedrijven kunnen daar dan actief mensen aannemen!

Deze keer zijn er weer verschillende grote namen die aan deze Talentendag mee doen o.a. CoolCat, Eurobrooks, Bijenkorf, Hennis&Mauritz, Made by Me, Shoeby, Lakeside en Fashion Solution.

De Talentendag vindt plaats op donderdag 9 september 2010 van 14.00 - 18.00 in de Bagagehal, Loods 6 in Amsterdam. Wil je meer informatie dan kan je mailen naar debbie@fashionsolution.nl of bellen naar 071-5123337.

Fashion Solution is een zelfstandig en landelijk opererend werving&selectie bureau in de fashion- en lifestylebranche. Het bureau, opgericht in 1998 door Francina van den Berg en René van der Toolen, werkt voor diverse nationale- en internationale ondernemingen. Ze hebben de afgelopen jaren honderden mensen succesvol aan een nieuwe uitdaging geholpen. Voor ons is jong talent een belangrijke drijfveer, jong talent is immers de toekomst!

fashion solution