De zesde editie van Work in Fashion, de carrièrebeurs

voor de mode van FashionUnited, was ook dit jaar weer een succes. De beurs die plaats vond op 5 oktober in Brandboxx Almere, had als doel de vacaturebank van FashionUnited offline te presenteren middels een evenement vol leuke modebedrijven en om organisaties direct in contact kunnen brengen met potentiële kandidaten.

Met ruim 750 aanwezigen, een programma vol presentaties, trainingen en een seperaat congres was ook deze editie van Work in Fashion een succes. Fashion professionals en werkzoekenden kwamen vanuit verschillende delen van het land naar de beurs voor informatie en inspiratie.

Ook de bedrijfspresentaties van onder andere Etam Groep, Wehkamp en Branche Bureau Mode in samenwerking met Detex werden goed bezocht. Daarnaast konden werknemers en werkgevers op een leuke en originele manier kennismaken door middel van speed intakes. Wegens groot success van de eerste speed intake rondes en de vele aanmeldingen werd op het laatste moment door de organisatie een derde ronde aangeboden.

Hoewel het aantal bezoekers iets lager was dan vorig jaar, waren de standhouders zeer te spreken over de kwaliteit van de bezoekers: meer gekwalificeerd en ervaren.
Louisa Van der Veen, recruiter voor Coolcat was enthousiast: “Top dag! Veel leuke kandidaten gesproken met interessante CV's. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.”

Onder andere deelnemende bedrijven klonken eveneens veel positieve geluiden over het belang van ‘Work in Fashion’. Harry Bijl, drijfkracht achter IndeMode.nl: “Het is goed als modebedrijven en organisaties laten zien wat voor mooie vacatures er zijn in deze geweldige branche."

RS-Lifestyle recruiter Josje van Oostveen reageerde: “Het is erg belangrijk kandidaten live te spreken, soms beter dan via email. Ook vandaag heb ik weer erg goede kandidaten gesproken die ik anders misschien over het hoofd had gezien.”

De volgende editie van Work in Fashion vindt plaats in het najaar van 2012.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN