Naast een bezoek aan de beursvloer is er tijdens het event

op 5 oktober voldoende gelegenheid om kennis en informatie op te doen. Naast diverse presentaties en trainingen zullen er speed intakes gehouden worden en natuurlijk een Congres met het thema ‘Leiderschap’.


Programma Presentaties & Trainingen:

Tijdens Work in Fashion kunt u dit jaar kennis maken met de Etam Groep, Nederlands grootste dames modebedrijf. Naast het bezoeken van de stand op de beursvloer kunnen geïnteresseerden ook een presentatie bijwonen van Etam.

Dankzij RS lifestyle Group recruitment en coaching kunnen geïnteresseerden tijdens Work in Fashion advies krijgen over het optimaliseren van hun loopbaan van. Daarnaast is er de mogelijkheid kennis te maken met (RS) Yoga, door middel van een yoga workshop. De workshops zullen maximaal een half uur duren en het nodige materiaal zal aanwezig zijn.

Schrijf je in voor het volgen van een (RS) Yoga Workshop via info@rsyoga.eu onder vermelding van ‘Work in Fashion Yoga’.

Ook kunt een presentatie bijwonen over Wehkamp.nl, het grootste online warenhuis van Nederland en daarmee marktleider in Nederland op het gebied van online winkelen. Per jaar heeft wehkamp.nl ruim 110 miljoen bezoekers. Met een bestand van circa 1,6 miljoen vaste klanten en 5 miljoen zendingen per jaar is het bedrijf één van de grootste verzenders van pakjes in Nederland.

Speciaal voor leerlingen van het MBO zal Branche Bureau Mode drie workshops geven in samenwerking met DETEX met als thema “Hoe presenteer ik mijzelf”’. Scholieren kunnen een van deze presentaties kosteloos bijwonen na registratie.


Congres Programma

Zoals eerder bekend gemaakt zal Isrid van Geuns het Congres presenteren. Haar concept ISWORKS is ontstaan uit Isrid’s jarenlange ervaring in mode en zakelijke communicatie, haar interesse in (sociale) netwerken en passie voor wat mensen beweegt.

In de eerste sessie van het Congres zal Edwin van Wijngaarden aan het woord zijn. Hij is de CEO en oprichter van het succesvolle damesmerk ‘Just B’ en zal u meenemen op zijn mode avontuur.

Tijdens de tweede sessie van het congres spreekt shopoloog Chantal Riedeman. Als shopoloog combineert zij haar unieke mix van kennis en ervaring. Ze werkt samen met een aantal zeer goed opgeleide en ervaren trainers die zichzelf nog dagelijks in de praktijk bewijzen. Shopology weet als geen ander hoe je dankzij het optimaliseren van je winkelomgeving nog meer omzet realiseert.

Voor meer informatie over standhouders, het programma of inschrijving voor het congres ga naar www.FashionUnited.nl/workinfashion
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN