Woensdag 5 oktober presenteert Fashion United de

zesde editie van het succesvolle ‘ Work In fashion’ event in de Brandboxx Almere. Het event zal geheel in het teken staan van het vergaren van kennis en het stimuleren van ontwikkeling & (persoonlijke) groei in de mode. Het team van RS Lifestyle Group zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om mensen binnen de mode en lifestyle branche te helpen bij het optimaliseren van hun loopbaan door middel van Recruitment, Coaching en Yoga. Deelnemers krijgen de gelegenheid hun CV achter te laten, zich vrijblijvend in te schrijven en kennis te maken met de RS Lifestyle Group.

RS Lifestyle Recruitment is een onafhankelijk werving en selectie bureau gespecialiseerd in executive search binnen de Lifestyle sectoren: Fashion, Cosmetics, Living en Food/Beverage. RS Lifestyle Recruitment rekruteert professionals voor midden-, hoger en directie kader in Europa voor de functiegebieden verkoop, inkoop, styling, productie en marketing. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

De RS Lifestyle Group is te vinden op stand nummer 29.

Voor een overzicht van onze actuele vacatures en diensten in Nederland en België kunt u terecht op onze website www.rsgroup.eu
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN