s.Oliver opent haar grootste store wereldwijd in Antwerpen

Tijdens deze openingsdagen staan onze klanten bijzondere aanbiedingen te wachten Rottendorf/Antwerpen 12 september 2008

Op 2 oktober 2008 is in de op één na grootste havenstad van Europa een s.Oliver winkelparadijs geopend met een oppervlakte van 1500 m2. Deze nieuwe fashiontempel van s.Oliver biedt gevariëerde mode op twee etages op een A1-locatie in de beroemde Antwerpse winkelstraat de Meir. In de s.Oliver lifestylewereld worden de herfst-/wintercollecties 2008 van de productlijnen s.Oliver Casual, QS by s.Oliver, s.Oliver Selection, s.Oliver Junior, Kids en Baby, s.Oliver Accessories en s.Oliver Bodywear gepresenteerd.

"Wij zijn enorm blij dat wij op zo'n prachtlocatie deze mijlpaal voor s.Oliver hebben opgezet. Antwerpen is een echte fashionmetropool en wij zijn er erg trots op dat wij hier onze grootste store kunnen openen", aldus Andreas Kromer, Managing Director Sales. Op dit moment is s.Oliver in België vertegenwoordigd met vier franchisestores en een retailstore in Leuven, die eind augustus haar deuren heeft geopend. s.Oliver zal blijven groeien op de Belgische markt en zijn expansie intensiveren.

Ter gelegenheid van deze grande opening in de meest bruisende stad van België is een gelimiteerde jeans van s.Oliver Casual ontworpen. Deze zeer exclusieve s.Oliver Casual jeans heeft een oplage van slechts vijftig exemplaren en wordt tijdens de drie openingsdagen in oktober volop geshowd. Dit model is uitsluitend te koop in de store in Antwerpen.

Absolute highlight van de openingsdagen van 2 - 4 oktober 2008 is de 'Barcode Terminal': hier kunnen bezoekers van de store hun eerder ontvangen actiekaarten inwisselen tegen tegoedbonnen of kleine attenties.

Alle s.Oliver collecties worden gekenmerkt door een hoog draagcomfort, mooie stijl en goede kwaliteit. s.Oliver Casual women en men presenteren modieuze outfits. s.Oliver Casual is altijd verzorgd en trouw aan de tijdgeest, en koppelt hoog draagcomfort met zorgvuldige afwerking en eerlijke prijzen. QS by s.Oliver staat voor uiterst eigentijdse mode, die vooral jonge trendsetters aanspreekt. Met de nieuwste trends in hoogwaardige kwaliteit en bijzonder modieuze snits straalt QS by s.Oliver een heel individuele stijl uit. Het premiumsegment Selection omvat een hoogwaardig aanbod van elegante zakelijke en vrijetijdsmode. De s.Oliver Accessories worden perfect afgestemd op de modecollecties en onderstrepen daarmee de look. Ouders vinden in het segment s.Oliver Junior, Kids en Baby een onuitputtelijke keuze aan modieuze kinderkleding.

s.Oliver werd in 1969 opgericht door Bernd Freier in Würzburg en behoort tegenwoordig tot de toonaangevende mode- en lifestyleondernemingen in Europa. Tien productlijnen worden door diverse designteams uitgewerkt tot steeds twaalf collecties. In totaal heeft het bedrijf 80 eigen stores en 330 stores samen met partners. Het label s.Oliver is vertegenwoordigd in 2.600 shops en op 1.700 oppervlakten. Internationaal zijn de merken van de s.Oliver Group in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

s.Oliver Center Store

Meir 32 - 36

2000 Antwerpen

België

Openingstijden:

ma - do 9.30 - 18.00 uur

vrij - za 9.30 - 18.30 uur

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN