SAVE THE DATE! De Inkoopdag AW14 – 6 OKTOBER 2014 @ Expo Haarlemmermeer

6 oktober is het zover, dan vindt alweer de derde editie van De Inkoopdag plaats in Expo

6 oktober is het zover, dan vindt alweer de derde editie van De Inkoopdag plaats in Expo Haarlemmermeer. Zoals wij inmiddels gewend zijn van De Inkoopdag ligt de focus op het huidige seizoen. Het is weer ontdekken, bijsturen, aanvullen en genieten geblazen.

Deze editie staat bol van de vernieuwingen. Een nieuwe locatie, verbeterde faciliteiten voor bezoekers zoals gratis parkeerplaatsen en verbeterde bereikbaarheid, méér segmenten en veel nieuwe merken uit binnen- en buitenland.

Tegelijkertijd blijft de beurs trouw aan zijn roots. Toegankelijkheid, een laagdrempelige sfeer die bezoekers en exposanten stimuleert om écht in gesprek te gaan, zaken te doen en samen te werken.

Vorige editie gooide de presentatie van de beurs hoge ogen, met een creatieve, DIY aankleding. Deze editie worden deze elementen verder uitgewerkt en gecombineerd met technieken die je eerder op een festival verwacht. De filosofie van De Inkoopdag is dan ook dat een bezoek aan een vakbeurs efficiënt, zakelijk interessant maar ook leuk en gezellig moet zijn.

De Inkoopdag garandeert de bezoeker 3 zaken:

  • Retailers zullen kennis en inzichten opdoen waarmee ze het huidige seizoen met meer omzet en winst kunnen afronden.
  • Op De Inkoopdag komt de retailer met die merken in contact die aansluiten bij deze werkwijze en kan direct met hun aan de slag.
  • Op tijd voor de feestdagen. De Inkoopdag op 6 oktober is de beste invulling van de maandag die een retailer/inkoper logischerwijs kan wensen.

Het thema is gelijk aan voorgaande edities. Retailers en merken bevrijden van verouderde werkwijze. Zo wil De Inkoopdag een steentje bijdragen om de modebranche nog leuker, dynamischer en vooral slimmer te maken. Gezien het huidige retaillandschap komt dit geen moment te vroeg. Iedere serieuze, zelfrespecterende zet deze beurs in de agenda. Ongeacht de inkoopplanning en budgetten.

Een greep uit de brandlist voor deze editie:

P448, Clarks Originals, March23, Kawasaki, Meyba, LdiR, Besired, Luiz David, Tizann, Mays & Rose, G-Sus, Eden Schwartz, Goosecraft, Death by Zero, Berna Italia, Nudie Jeans, MET, BLK DNM, Meltin' Pot, Exibit, Amsterdenim, Nena and Passadena, Kuyichi, Jcolor, Cuckoos Nest, Nana Judy, Moscow, Cold Method, Peoples Uniform, Rack and Ruin, Silent Theory, Khujo, Air-Force, Navy Seals, JC Rags, No Tommorow, Key Largo, Dissident, Radical, Zumo, Absolut Joy, Xagon, Antony Morato, Judas Sinned, Dean Rich, Kompressor, Pure White, Glamorous, Goldie London, Collection PRC, Sexy Woman, Evil Twin, Lofty Manner, Imperial, Reinders, Angel & Maclean, ShopArt, The Ragged Priest, Anticulture, All about Eve, Enelle, Soaked in Luxury, Ilse Jacobsen, Jc Sophie, Piogg, Sparkz, By-Bar en vele anderen.

Fashion United lezers wordt een bezoek aan De Inkoopdag nóg leuker. Jij mag GRATIS naar De Inkoopdag. Vraag hier jouw vrijkaartje aan! Kies voor de VIP tickets.

Locatie: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1 te Vijfhuizen NH, Nederland

Tijd: 10.00 tot 18.00

Datum: 6 oktober 2014

Prijs: 12,- excl. BTW en administratiekosten of GRATIS via deze link!

Kijk voor meer informatie op de website

http://www.deinkoopdag.nl

SAVE THE DATE! De Inkoopdag AW14 – 6 OKTOBER 2014 @ Expo Haarlemmermeer
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN