• Home
  • V1
  • Columns
  • Schoenen vakbeurs World of Shoes blijft zich ontwikkelen

Schoenen vakbeurs World of Shoes blijft zich ontwikkelen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nieuwe merken blijven zich inschrijven en ook het aantal vooraf

geregistreerde bezoekers blijft stijgen. Gant Footwear, Kadangas, Australian Footwear, Maruti, U.S. Polo Assn. Footwear, Blundstone, Vintage Handmade en Hunter kunnen aan het rijtje van standhouders worden toegevoegd.

Op 13 en 14 februari 2011 vindt de tweede editie van de vakbeurs plaats. Om het bezoekersaantal en de sfeer te optimaliseren, vindt op dezelfde data ook showroom evenement Pronto Moda plaats. Alle showrooms uit het World Fashion Centre die vanuit voorraden werken zijn dan geopend voor klanten. En in de centrale hal van het WFC worden die dagen meerdere malen fashion shows georganiseerd met de nieuwste trends op modegebied.

Het bundelen van deze twee evenementen zorgt voor meer sfeer en meer zakelijke kansen. Ook zullen beursbezoekers nu niet meer voor dichte deuren staan op de zondag, aangezien de showrooms dan ook open zullen zijn. Detaillisten kunnen zo hun bezoek aan het World Fashion Centre koppelen door inspiratie op te doen en orders te schrijven op schoenen- en modegebied.

Kijk op www.worldofshoesamsterdam.nl voor meer informatie.

WFC
World Fashion Centre
world of shoes
worldofshoes