• Home
  • V1
  • Columns
  • Sissy-Boy BeachBalance

Sissy-Boy BeachBalance

Columns

27 apr. 2010

Gezond zijn, blijven of worden is voor Sissy-Boy een belangrijke waarde en dat willen we

heel graag met anderen delen. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar scherpt ook je geest! Wat is nou lekkerder dan sporten in de buitenlucht, aan zee, met je voetjes in het zand…? Dat is Sissy-Boy BeachBalance.

In samenwerking met Wel-Zijn Massagepraktijk & Fitnessbegeleiding organiseren wij vanaf mei Strandfitness en Strandyoga in Bergen aan Zee. Uiteraard bij ons mooie strandpaviljoen SB Noord!

Strandfitness:
Get in shape! Elke les is een dynamische en gevarieerde training gericht op conditie en spierversterking. Er worden allerlei basishulpmiddelen zoals pionnen, emmertje, springtouwen etc. gebruikt ter ondersteuning. Vanaf 4 mei t/m augustus iedere dinsdagavond om 19.30 uur en iedere vrijdagochtend om 09.00 uur.

Strandyoga:
Het inademen van frisse lucht, zand tussen je tenen en uitzicht op de horizon maken strandyoga tot een bijzondere ervaring. Strandyoga is een combinatie van tai-chi, yoga, pilates en meditatie. Het maakt je soepel en sterk, geeft ontspanning en nieuwe energie en verbetert je weerstand.

Vanaf 7 mei op vrijdagochtend om 10.15 uur en vanaf 6 juni ook op zondagochtend om 09.30 uur.

We verzamelen tien minuten voor aanvang onderaan de strandafgang bij SB Noord – Bergen aan Zee.

De kosten voor vijf lessen zijn veertig euro. Een losse les kost tien euro.

Aanmelden kan via info@wel-zijn.nu