• Home
  • V1
  • Columns
  • SuperTrash genomineerd ondernemersaward

SuperTrash genomineerd ondernemersaward

bezig met laden...

Het Nederlandse kledinglabel SuperTrash is genomineerd

voor de allereerste Amsterdam Business Award. Het bedrijf van onderneemster Olcay Gulsen is genomineerd samen met bedrijfsarchiveerder Hulshoff bv van Gerry Hulshoff en het horecabedrijf Amsterdam Village Company van Paul Hermanides.

De jury, onder leiding van Dr. Marius Rietdijk, universitair docent strategie en gedragsverandering aan de economische faculteit van de VU, koos de drie bedrijven uit een tiental inzendingen omdat ‘deze bedrijven getuigen van een goede strategische visie, ze een gezonde business hebben opgebouwd leidend naar een miljoenen omzet’. ‘Daarnaast vervullen ze een voortrekkersrol voor de economische gedrevenheid van de stad Amsterdam.’ Andere criteria waar de jury op heeft beoordeeld zijn het business- en verdienmodel en de levensvatbaarheid voor de toekomst. Daarbij speelden naast durf, lef en innovatiekracht, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid een belangrijke rol. Deze week brengt de jury een bedrijfsbezoek aan de genomineerden en zal de finalist worden bepaald.

De Amsterdam Business Award is een initiatief van MeerBusiness Amsterdam, een zakenplatform dat vorig jaar werd opgericht om managers en ondernemers uit Amsterdam en omstreken directer met elkaar in contact te laten komen.

De prijs (een bedrag van 25.000 euro aan mediawaarde) wordt op 20 mei uitgereikt tijdens een groot ondernemersgala in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Amsterdam Business Award
SuperTrash