• Home
  • V1
  • Columns
  • Target in zee met Jason Wu

Target in zee met Jason Wu

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Amerikaanse ontwerper Jason Wu is een samenwerking aangegaan met de eveneens

Amerikaanse moderetailer Target. Wu gaat een limited edition kleding-, handtassen- en sjaalscollectie ontwerpen voor het modebedrijf.

”Door samen te werken met Target was het voor mij mogelijk om een toegankelijke collectie te ontwerpen die mijn sophisticated ontwerpstijl reflecteert,” laat Wu in een verklaring weten. “Ik kan niet wachten om vrouwen in mijn collectie te zien.”

”Jason is een van de meest getalenteerde ontwerpers in de modebrache en zijn werk heeft wereldwijd invloed gehad,” aldus Trish Adams, verantwoordelijke voor kleding en accessoires bij Target, over de keus voor Wu. “Jason’s collectie voor Target biedt onze klanten een mooi assortiment van stijlvolle kleding en accessoires onder de 60 dollar.”

De Wu for Target collectie is geïspireerd op het idee van een Amerikaans meisje in Paris en bestaat uit 53 stukken, waaronder jurkjes, rokken, broeken, tops, handtassen en sjaals. De collectie is vanaf 5 februari verkrijgbaar in bijna alle Target winkels en in de webshop van het bedrijf.

Target heeft 1767 winkels in thuisland Amerika. In 2013 gaat de retailer zijn eerste fillialen openen in Canada.

Jason Wu
Target