TMO Business Battle: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

TMO Fashion Business School heeft de tweede editie van de TMO Business Battle

Ondernemende scholieren maken kans op volledige studiebeurs
TMO Fashion Business School heeft de tweede editie van de TMO Business Battle gelanceerd, tijdens de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven.De hoofdprijs is een volledige studiebeurs voor de erkende Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion bij TMO Fashion Business School.TMO wil met deze Battle ondernemerschap, lef en attitude bij de deelnemers stimuleren en de meest excellente deelnemer toelaten tot haar unieke onderwijsprogramma.

De TMO Business Battle is een wedstrijd bestaande uit drie pittige opdrachten en een finale, waarin de deelnemers hun commerciële talent en hun modegevoel moeten laten zien. In de eerste fase van de wedstrijd voeren de deelnemers opdrachten uit. Zij worden bijgestaan door business experts (professionals uit de modebranche) en beoordeeld door TMO-docenten. In de finale strijden de vier deelnemers met de meeste punten om een volledige studiebeurs voor de opleiding Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion, bij TMO Fashion Business School. De finaleopdracht wordt beoordeeld door een professionele vakjury met vertegenwoordigers uit de modebranche.

Motivatie is de sleutel

Met de Battle, waarin ondernemerschap, lef en attitude van deelnemers een belangrijke rol spelen, wil TMO scholieren laten ervaren hoe de fashion business in elkaar zit. Chris van Veldhuizen, Manager Curriculum bij TMO: “Het indrukwekkende aantal inschrijvingen, het ondernemerschap en talent van de deelnemers én de kwaliteit van de gemaakte opdrachten hebben ons geïnspireerd en overtuigd om ook dit jaar weer een Business Battle voor scholieren te organiseren. Het is niet zomaar een wedstrijd, dit wordt weer een spannende competitie van enkele weken op het scherpst van de snede. Daarom is motivatie een belangrijk selectiecriterium. Wij willen de toekomstig student uitdagen. De scholier die als winnaar uit de bus komt, bewijst dat hij of zij de studie aankan.”

Antwoorden op de vragen van morgen
Theo Rauch, directeur TMO Fashion Business School: “De Battle is in lijn met de koers van TMO. De pijlers „mode‟, „business‟ en „ondernemerschap‟ vormen het fundament van TMO Fashion Business School. Deze Battle past bij de waarden en inhoud van de opleiding die we bieden. We hebben een rijke geschiedenis, maar kijken vooral naar de toekomst, door vandaag al de antwoorden op de vragen van morgen te geven. Alumni van TMO zijn business innovators; commerciële talenten met het vermogen het landschap van fashion business te managen. Die kracht willen we ook met deze campagne voor het voetlicht brengen.”

Inschrijven
TMO heeft voor de Battle een online platform ontwikkeld; www.tmobusinessbattle.nl. Hier kunnen deelnemers zich onder andere inschrijven, opdrachten uploaden, high scores bekijken en contact onderhouden met de business experts, docenten en elkaar.

Over TMO Fashion Business School
TMO is dé hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion. TMO ontstond ruim 25 jaar geleden vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche. Door vandaag een antwoord te hebben op de vragen van morgen, kunnen we ook in de toekomst pionierend en ondernemend het verschil maken in Fashion Business.
 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN