Van Gils zal in het voorjaar van 2015 een nieuwe, luxe lijn lanceren. Van Gils CEO Robert Meijer zegt

over de lancering: "In dit segment gaan we uitsluitend werken met een 'half canvas' productiewijze en de meest luxe stoffen, zoal kasjmier en s'150 wollen kwaliteiten van bekende Italiaanse weverijen als Guabello, Marzotto, Angelico en Loro Piana.”

Het mannenmodelabel wil haar traditie in vakmanschap en maatwerk meer op de voorgrond plaatsen. In 2013 presenteerde Van Gils daarom al 'My Signature'. Een made-to-measure lijn waarbij kostuum, colbert of shirt wordt aangemeten en de klant zelf een keuze kan maken wat betreft de stof en afwerking. My Signature is te koop bij de Bijenkorf en in de Van Gils brandstores in Amstelveen, Rotterdam en Antwerpen. De nieuwe lijn zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde mannenmodespecialisten en verschillende warenhuizen in landen waar Van Gils actief is. De prijzen beginnen bij 549 euro voor een pak, 349 euro voor een colbert en 109 euro voor een shirt.

Van Gils bestond vorig jaar 65 jaar en vierde dat met een jubileumlijn geïnspireerd op de stoffen en stijlen van het oprichtingsjaar. Ook opende het merk twee nieuwe brand stores: één in Antwerpen en één in Rotterdam.