• Home
  • V1
  • Columns
  • Vintage couture in Arnhem

Vintage couture in Arnhem

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fong Leng, Frank Govers, Puck & Hans, Max Heijman en Viktor & Rolf, maar ook Courreges, Thierry Mugler,

Yves Saint Laurent, Maison Martin Margiela en Comme des Garcons. Klinkende modenamen uit binnen- en buitenland en vanaf zaterdag 6 juni allemaal verkrijgbaar in Arnhem tijdens de modebiënnale. Daar opent namelijk tijdelijk de vintage conceptstore '30 Days Left'. Dertig dagen lang zal in de Kortestraat een winkel gevestigd zijn met de meest exclusieve vintage mode. 30 Days Left is een intitatief van FerryVintage (alias Ferry van der Nat) en Wini van der Zwaag.

"Ik wil inspirerende kleding uit vervlogen tijden combineren zodat er nieuwe en interessante silhouetten ontstaan," zegt Van der Nat over zijn nieuwe project dat hij ontwikkelde vanuit een passie voor vintage designerkleding. 30 Days Left is een winkel die slechts 30 dagen bestaat, steeds op verrassende plekken opduikt en hoogwaardige vintage designerkleding voor mannen en vrouwen tentoonstelt en verkoopt.

Na jarenlang als visagist gewerkt te hebben voor modebladen en shows werd Van der Nat’s liefde voor vintage kleding gewekt toen hij aan een modeserie voor Elle werkte, waarvoor oude couturestukken van Nederlandse ontwerpers werden gefotografeerd. Inmiddels runt hij een succesvolle internetshop op Ebay (FerryVintage).

30daysleft
Arnhem Mode Biennale
ferryvintage