Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies introduceert 3-dimensionale kledingpresentatie

2D/3D Mapping zorgt voor interactief en verrassend contact met de klant

Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies, het Bredase bedrijf dat etalagefiguren en aanverwante artikelen zoals kledinghangers op de markt brengt, introduceert in samenwerking met Upstore een nieuwe presentatietechniek; 2D/3D Mapping. Het is een digitale presentatietechniek die zorgt voor interactief en verrassend contact met klanten vanuit de etalage. Klanten zorgen voortaan zelf voor een andere presentatie van kleding op de mannequins, en dat in een fractie van een seconde. Het nieuwe concept wordt op 26 en 27 maart gepresenteerd op het Retail Event in Houten (stand 2.33A).

`Mapping´ is een vernieuwend concept, dat door een verfijnde digitale techniek kan worden toegepast op mannequins, bustes en torso's. Om optimaal kleding en producten onder de aandacht te brengen en om meer interactie te genereren in etalage en winkel. Kleding zit niet meer letterlijk op de mannequin, maar wordt vanuit een projector op de mannequin gepresenteerd. Dus voortaan niet meer één kledingpresentatie op een mannequin, maar vele verschillende. De projector kan zelfs zo worden ingesteld dat een presentatie verandert als een klant langs de etalage loopt.

‘Retailers willen contact met hun klanten, bij voorkeur al als ze nog buiten voor de etalage staan. Met 2D/3D Mapping verrassen retailers hun klanten met continu wisselende presentaties in de etalage. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds als de winkel gesloten is. Met 2D/3D Mapping wordt het voor consumenten weer leuk om te gaan winkelen, ook ’s avonds. En het biedt retailers veel meer mogelijkheden om hun collecties te presenteren’, aldus Guy Sinjorgo, algemeen directeur van Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies.

Naast de presentatie op het Retail Event in Houten kan het nieuwe concept ook worden bekeken in de showroom van het bedrijf in Breda. Klanten kunnen de showroom iedere werkdag bezoeken, maar ook een afspraak maken met sales manager Nando-Mar den Hoed. Ook om kennis te maken met de service, kwaliteit en producten van Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nando-Mar den Hoed ([email protected]).