Focus op etalagefiguren, aanverwante artikelen en 2D/3D Mapping

Onder de nieuwe naam Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies B. V. maakt het sinds 1962 bestaande bedrijf Vlemmix Modepresentaties een succesvolle nieuwe start. In augustus 2013 is het bedrijf overgenomen door Guy Sinjorgo. Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies focust zich op etalagefiguren en aanverwante artikelen zoals kledinghangers, maar concentreert zich ook op nieuwe presentatietechnieken zoals 2D/3D Mapping. Met landelijk en internationaal bekende klanten en een nieuw team heeft het bedrijf zich als doel gesteld de huidige marktpositie op het gebied van etalagefiguren en aanverwante artikelen uit te breiden.

‘We gaan door met datgene waar het voormalige Vlemmix goed in was, maar brengen wel focus aan in wat we aanbieden aan de markt’, aldus Guy Sinjorgo. ‘We trachten op basis van de klantvraag op flexibele wijze het door de klant gewenste product te leveren. Onze nieuwe slogan is daarom ‘Creating Custom Made Solutions’. Daarbij richten we ons primair op etalagefiguren en aanverwante artikelen, waarin we een ruim assortiment bestaande productlijnen hebben. Het nieuwe bedrijf stelt zich als doel om ook custom made figuren te leveren, waarbij vanuit bestaande of nieuwe productlijnen etalagefiguren ontwikkeld worden die inspelen op specifieke wensen van de klant.

Het bedrijf ontwikkelt ook innovatieve presentatietechnieken, zoals 2D/3D Mapping. `Mapping´ is een vernieuwend concept, dat door de verfijnde techniek kan worden toegepast op mannequins, bustes en torso's. Om optimaal kleding en producten onder de aandacht te brengen en om meer interactie te genereren in etalage en winkel. Op de Euroshop beurs in Düsseldorf presenteert Vlemmix Mannequins en Fashionsupplies dit concept (hal 3, stand G94)

Naast Guy Sinjorgo is salesmanager Nando-Mar den Hoed toegevoegd aan het team. Nando-Mar heeft jarenlange retailervaring in de verkoop van dames- en herenkledingmerken en sieraden in de Benelux.

De showroom van het bedrijf is gevestigd in Breda. Klanten kunnen de showroom iedere werkdag bezoeken, maar ook een afspraak maken met Nando-Mar den Hoed om kennis te maken met de service, kwaliteit en producten van Vlemmix Mannequins & Fashionsupplies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nando-Mar den Hoed ([email protected]).

- Ingezonden mededeling -